...
Blogs

Review Panda Bad badolie met tijdelijk extra korting

Een tijdje geleden kwam ik in gesprek met Ingrid, eigenaresse van webshop dekruidentante.nl Ingrid geeft onder andere persoonlijk advies omtrent etherische oliën. Ik vroeg haar tips om het slapen van onze jongens te kunnen verbeteren en hoe ik meer rust kon krijgen in de gevoelige, droge huid van onze jongste zoon.

Zo gaf ze onder andere de tip om de Panda Bad badolie te gaan gebruiken. Het kan helpen bij het verbeteren van het slapen en het verzachten van de huid. Ik mocht hem uitproberen en dat hebben wij gedaan. Hieronder lees je alles over de Panda Bad badolie!

De Panda Bad badolie is speciaal gemaakt voor kinderen en al te gebruiken bij baby’s vanaf 3 maanden. De badolie zorgt voor een rustige en ontspannen werking. Heerlijk voor je kleintje om te gebruiken in bad, voordat hij/zij naar bed gaat. 

Ons zoontje heeft een gevoelige huid en last van eczeem. Ik gebruik dan ook alleen maar milde badproducten voor hem. Deze badolie is op basis van Druivenpit olie, een milde olie die geen allergische reacties veroorzaakt. Hierdoor is hij heel geschikt voor de gevoelige huid.

Andere ingrediënten zijn: Lavendel, Lavendin Ardèche en Roomse Kamille 10%. 

Wat vinden wij van de Panda Bad badolie? 

Ik moest even wennen aan de geur. Het is een milde zachte badolie en heeft dan ook weinig tot geen geur. Normaal gesproken verwacht je een frisse geur, maar dat komt vooral door parfum wat gebruikt is in het product en dat is minder goed voor de huid van kindjes met een gevoelige huid. De Panda Bad badolie zorgt ervoor dat de huid rustig blijft en heerlijk zacht aanvoelt. De olie mengt goed met het water. Super fijn, want zo blijft het niet aan de badranden plakken wanneer je het bad leeg laat lopen. 

Wij gebruiken de Panda Bad badolie heel regelmatig en zijn dan ook heel tevreden met het product! De Panda Bad badolie kost € 12,95 inhoud: 100ml.

Nieuwsgierig geworden naar de Panda Bad badolie? Neem dan snel een kijkje op dekruidentante.nl In de maand april krijg je nu namelijk 20% korting op de gehele baby & kind collectie.

Speciaal voor jullie heb ik nog een extra kortingscode van 10% op je aankoop bij de kruidentante. Gebruik hiervoor de code: HappyKidsHappyFamily

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.