...
Blogs

Mijn ervaring met face yoga + kortingscode

Yoga kennen we allemaal, maar wist je dat er ook face yoga bestaat? Sinds vorige week was dit voor mij nog onbekend. Via social media heb ik Ellen leren kennen en zij nodigde mij uit om mee te doen met een online face yoga les. Hieraan heb ik mee gedaan. Wil je hier meer over weten, lees dan zeker even verder!

Dagen zijn te kort en je vergeet al snel jezelf. Toch is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Ik probeer dan ook elke dag even een me-time momentje te pakken. Zo heb ik de online face yoga les van Ellen gevolgd. Heerlijk en makkelijk vanuit thuis, achter de laptop met een gezichtsolie of gezichtscrème. Meer heb je hiervoor niet nodig.

Wat is face yoga?

Je gebruikt massagetechnieken en oefeningen voor het gezicht, de nek en de schouders. Wanneer je met enige regelmaat de oefeningen doet, word je huid strakker, stralender, rimpels verzachten en spanning in je gezicht vloeit weg. Dure bezoekjes aan de schoonheidsspecialiste en botox zijn dan niet meer nodig.

Wat doe je precies tijdens een online face yoga les?

Iedere les is verdeeld in 4 onderdelen. Je begint met een warming up, de spieroefeningen, gevolgd door drukpunttechnieken, massage- en ontspanningsoefeningen.

Waarom face yoga toepassen?

Door stress, huidveroudering en een ongezonde levensstijl gaat je gezicht er ouder, vermoeid en dof uitzien. Door spanning in de spieren van het gezicht hoofd, schouders en nek kunnen er klachten ontstaan zoals hoofdpijn en tandenknarsen.

Face Yoga helpt je om de volgende problemen en klachten op te lossen:
• Een vermoeide uitstraling
• Lijntjes en rimpels
• Vochtophopingen zoals hangende oogleden, wallen en onderkin
• Verslapte spieren zoals hangende wangen, mondhoeken en een slappe nek
• Hoofdpijn door spanning in het gezicht, hoofd, nek en schouders
• Tandenknarsen door spanning in de kaak

Wat vind ik van de face yoga les?

Tijdens de les was ik een uur lang bezig met het verzorgen van mijn gezicht. Het was heerlijk ontspannen. Na de les voelde mijn huid heerlijk zacht aan, gloeide het vanwege de oefeningen en massagetechnieken. De huid zag er wat rood uit, maar dit hoort erbij vanwege een goede doorbloeding. Ik heb daarna heerlijk geslapen. Zeker een aanrader om eens een face yoga les te gaan volgen om vervolgens thuis zelf aan de slag te gaan met de oefeningen en de technieken uit de les.

Meer informatie

Op zaterdag 12 november 2022 opent ze haar yoga studio. Ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan zeker een kijkje nemen in Dongen.

Op zaterdag 19 november geeft ze een face yoga workshop.  Wat ook erg leuk is, is de online lessenreeks van 3 lessen in november. Wil je meer weten over face yoga of inschrijven voor één van de bovengenoemde activiteiten? Neem dan een kijkje op haar website yogavoorjegezicht.nl

Webshop Green Rose Beauty

Naast dat Ellen een face yoga docent is, heeft ze ook nog een mooie webshop genaamd
“Green Rose Beauty” met beauty producten. De producten in de webshop zijn natuurlijk, duurzaam, vegan en dierproefvrij! Op de webshop vind je producten voor de face yoga lessen zoals: jojoba olie, een Gua sha rozenkwarts of gezichtsroller, maar ook vele andere beauty producten.

Neem eens een kijkje op greenrosebeauty.nl.
Speciaal voor jullie heb ik nog een extra kortingscode van 10% op je aankoop. Gebruik hiervoor de kortingscode: HappyKidsHappyFamily

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.